LUFTVÄRMEPUMP CLIMATE CLASS 8101I65HES DESIGN LUFT VP "SILVER" WIFI inkl montering. 130m2

29 650 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

UFTVÄRMEPUMP CLIMATE CLASS 8101I65HES DESIGN LUFT VP INBYGGD WIFI BOSCH

            

För hus med direktverkande elvärme eller större fritidshus. Climate Class 8101i 65HET med en designad innedel.A+++ med wifi och köldmediet R32 och har ett smart system för energibesparing där inverterteknik justerar värmeeffekten efter behovet. Du får precis den mängd värme som behövs för stunden och längre livslängd eftersom färre start och stopp minskar slitaget. Observera att höjden på innedelen är 289 mm hög.

OBS !! Pris inkl montering från 29,650 inkl moms efter Rot avdrag, Väggkonsol upp till 5 mtr dragning.

Ex: Aggregat enligt ovan inkl installations mtrl upp till 5 mtr. Inkl el anslutning till närmaste anslutnings punkt upp till 5 mtr ( Avsäkring i proppskåp ingår ej )

OBS !!

Denna produkt kräver installation av certifierat kylföretag enligt F-gasförordningen, artikel 11.5. Om så ej sker förverkas garantirätten. Dessutom riskeras åtal för miljöbrott.  

Dvs säljer vi inget aggregat utan installation. 

Och enbart försäljning i Sverige.

Kemikalieinspektionen är ansvarig tillsynsmyndighet

Hög komfort året runt

Bosch Climate 8100i är fylld med många smarta funktioner för att enkelt kunna optimera ditt inomhusklimat in i minsta detalj. Tack vare den kraftfulla prestandan i luftvärmepumpen täcker den stora utrymmen att sprida den varma luften på. Du kan med enkelhet använda de automatiska inställningarna som med ett knapptryck anpassar värmen efter ditt val. Bosch Climate 8100i skapar maximal värmeffekt i ditt hem på endast 20 minuter med Full Power-mode

Kraftfull luftvärmepump med hög prestanda

Climate 8100i är en kraftfull luftvärmepump som klarar att värma även de största husen. Tack vare sin effektivitet har den belönats med högsta energiklassen A+++, vilket är en klassificering som bara ges till de allra effektivaste värmepumparna. Vill du skära ned på höga energikostnader och samtidigt få ut maximal effekt är produktvalet enkelt. I värmepumpen finns ett ämne som kallas köldmedium vars funktion är att transportera värme och kyla. Bosch Climate 8100i använder sig av köldmediet R32 vilket är det ämnet med minst påverkan på miljön och växthuseffekten.

Nytänkande design

Bosch Climate 8100i kommer i en nytänkande och funktionell design. Climate-serien blir enkelt en del av din inredning och smälter lätt in i omgivningen. I Bosch Premium högglans får du en trendsäker värmepump i vitt som passar i de flesta inredningsstilar.

Smarta funktioner

I Bosch nya Climate-serie används en ny, avancerad styrningsteknik som gör att du själv kan välja vilket område i rummet som ska kylas eller värmas. Med funktioner Spot Air riktar du själv luften dit du önskar, ända upp till sex olika klimatzoner. Denna funktion gör att du kan välja att ta bort oönskad lukt från ett speciellt område från exempelvis fuktiga kläder.

Fler fördelar med Bosch Climate 8100i

  • Miljövänligt köldmedium - R32
  • SCOP 5,1
  • En effektiv Plasma Cluster-rening
  • ECO-läge
  • Maximerad luftspridning i ditt hus
  • Smart värmepump - Self Cleaning Mode
  • Tyst läge på utomhusenhet