Toshiba Haori 25 A+++ wifi scop 5.1, 160m2 Nyhet 2022 . 19db Komplett installation inkl 5 meter dragning, allt installations material och Arbetskostnad efter Rot avdrag. Denna produkt kräver installa

I lager.

31 950 kr


Denna produkt kräver installation av certifierat kylföretag enligt F-gasförordningen, artikel 11.5. Om så ej sker förverkas garantirätten. Dessutom riskeras åtal för miljöbrott.  

Dvs säljer vi inget aggregat utan installation. 

Och enbart försäljning i Sverige.

Kemikalieinspektionen är ansvarig tillsynsmyndighet


Funktion möter design med Haori 25

Haori 35 är den nytänkande luftvärmepumpen där man inte behöver välja mellan design och funktion. Enheten har energiklass A+++ i värmning och A++ i kylning och finns i storlekarna 25 och 35. Båda minskar din energiförbrukning och ger optimal prestanda. Haori kommer även med ett flertal smarta funktioner, samtidigt som man inte behöver kompromissa med designen. Haori levereras med både en ljusgrå och en mörkgrå textilfront som man lätt kan byta mellan och anpassa efter resterande inredning, och man kan även köpa till fler färger om man skulle vilja.

Smarta funktioner för obegränsad komfort

Haori 35 kommer med Toshibas unika braskaminfunktion vilket gör att den även kan sprida värme från den öppna spisen eller andra närliggande värmekällor. Skulle kompressorn vara avstängd fortsätter värmepumpens fläkt på inomhusdelen att blåsa på låg eller förvald hastighet. När du använder dig utav kyldriften kan man välja att aktivera Hada Care Flow-funktionen för extra smart distribution av kalluften. Haori 25 värmer en yta upp till 160 m2 och kyler en yta upp till 65 m2.

Effektiv användning i bekvämlig tystnad

Toshibas Haori har flera bra funktioner för att ge dig en så bra och effektiv upplevelse som möjligt. Med enhetens effektivitet så håller den dig varm även när utomhustemperaturen faller ända ner till -25°C. Förutom att sprida härlig värme eller svalkande kyla i ditt hem gör den det även i bekväm tystnad för att göra det ännu bekvämare för dig. Med en inomhusdel med en ljudnivå som kan vara nere på 19 dB(A) är Haori en av de tystaste värmepumparna på marknaden.

Snygg design fylld med effektiva funktioner

Enheten har både en snygg och nytänkande design där man kan välja att anpassa enhetens utseende efter sina egna preferenser, samtidigt som den självklart skapar ett härligt inomhusklimat året runt. Utöver detta är luftvärmepumpen även försedd med flera effektiva och smarta funktioner.

Underhållsvärme

Steglöst +8°C (5°C-16°C). Perfekt driftläge om du reser bort under kalla perioder.

Manuell avfrostning

Under extrema väderförhållanden, kan man vid behov avfrosta utomhusenheten manuellt.

Inbyggd WiFi

Med inbyggd Wifi kan alla smarta funktioner styras från smartphone eller läsplatta.

Tyst drift

Tyst drift för både utomhusenhet och inomhusenhet. En lägsta ljudnivå på endast 19 dB(A) för inomhusdelen.


Fler fördelar med Toshiba Haori 25

  • Miljöanpassat köldmedium R32
  • Möjlighet att byta färg på inomhusdelen
  • Manuell avfrostning
  • Jonisering
  • Underhållsvärme
  • Tyst inomhusenhet - från 19 dB(A)
  • Inbyggd WiFi